Трънска фирма има намерение да реконструира бензиностанция в края на Трън, на която да се продават бензин, дизел и газ

Инвестиционно предложение за реконструкция на бензиностанция в град Трън е обявено от трънската общинската администрация. Предложението е на местната фирма “Румасия-2005”, а инвестицията предвижда изграждане на обслужваща сграда, научи Zapadno.com.

Бензиностанцията, която се предвижда да бъде реконструирана се намира на главния път между град Трън и граничния пункт в село Стрезимировци. Според инвестиционното предложение се предвижда реконструкция на бензиностанцията, на която ще се продават светли горива и газ пропан-бутан. Към бензиностанцията ще бъде изградена и обслужваща сграда. Около 800 квадратни метра е общата площ на бензиностанцията, включително с обслужващата сграда. Строежът предвижда подмяна на 2 броя подземни резервоари за бензин и дизел с обем 10 кубически метра. Резервоарът за светли горива ще бъде разделен на две секции – 22 кубически метра дизел и 8 кубически метъра бензин А95 Н. Предвижда се и разполагането на един брой подземен резервоар за пропан-бутан. Колонките ще бъдат разположени на самостоятелен остров. В обслужващата сграда ще бъдат монтирани фискална и нивомерна системи, но извършване на търговска дейност не се предвижда, става ясно от обявлението за инвестиционното предложение.

На бензиностанцията се предвижда да бъдат монтирани вендинг машини и хладилни витрини за продажба на кафе, сандвичи и безалкохолни напитки. Машините ще работят на самообслужване.

Виж също...

Loading...