Няколко улици в град Брезник ще бъдат затворени на 18 януари, за да се проведе маскарадния сурвакарски фестивал

Временна организация на движението на моторни превозни средства ще бъде въведена на 18 януари (събота) на територията на град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Причината е предстоящото издание на ХVII Маскараден фестивал “Сурова Брезник ‘2020”, който ще се проведе в съботния ден. Движението на моторни превозни средства ще бъде преустановено на улица “Жданов”, по централния градски площад, улица “9-ти септември” и част от улица “Георги Ив. Бунджулов”. Тези райони ще бъдат затворени за преминаване на автомобили от 8:30 часа до около 21:00 часа. Временната организация на движението ще бъде сигнализирана с пътни знаци. Изключение ще се прави за автобусите на участващите във фестивала групи, които ще се събират на два лъча в града.

Бусовете на междуселищния превоз ще могат да навлизат по улица “Жданов” и ще спират при пощенската станция в града, където ще бъде временна спирка. След това бусовете на междуселищния превоз ще продължават по улица “Владо Радославов”, за да се отправят към Трън или Перник.

Очаквайте първо на страниците на Zapadno.com още подробности за предстоящото издание на “Сурова Брезник ‘2020”.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...