Сайтът Zapadno навърши 3 години! Поздравяваме ви с видео импресии за Брезник и Трън

Информационният сайт за общините Брезник и Трън – Zapadno.com навърши 3 години. По случай рождения ден ще почерпим читателите си с видео импресии за градовете Брезник и Трън.

На 16 януари 2017 година официално стартирахме в интернет пространството като частен информационен сайт за новини насочени към Брезнишко и Трънско. Всяка година на тази дата спазваме традицията да поздравяваме читателите си за рождения ден на сайта. Затова се стараем поздравът да достигне до всеки наш читател чрез сайта.

На първия рожден ден черпихме с нарисувани илюстрации на забележителности от Брезнишко и Трънско, които художникът и графичен дизайнер Николай Атанасов изработи специално за повода. На втория рожден ден, през 2019 година, черпихме със стихотворения, които писателят и деец на културата Иван Ерулски измисли специално за празника.

Три години след старта си сайтът поздравява своите читатели с видео импресии за градовете Брезник и Трън. Импресиите са публикувани в края на тази публикация, за да може всеки един читател да им се наслади. Чрез тях обективът на Zapadno.com показва кадри на местности, паметници, сгради и други елементи, които може да видите във видеата по-долу.

Видео импресия за град Брезник:

Видео импресия за град Трън:

Виж също...

Loading...