Кметът на Община Трън ще има нов заместник от началото на месец февруари

С настъпването на месец февруари в структурата на Община Трън ще има малка промяна. Тя е при заместниците на кмета на Общината Цветислава Цветкова, предаде репортер на Zapadno.com.

В края на 2019 година Общински съвет-Трън гласува за общата численост и структура на общинската администрация. И през следващия управленски мандат бройките за заместник-кметове в Община Трън ще бъдат две.

На мястото на досегашния заместник-кмет Катя Божидарова ще седне Десислава Димитрова. Новината потвърди и кмета на Община Трън Цветислава Цветкова. Новият заместник-кмет е дългогодишен служител в общинската администрация. Досега е работила като главен експерт в служба ГРАО. Десислава Димитрова ще бъде назначена от началото на месец февруари. Това поясни за читателите на Zapadno.com кметът Цветислава Цветкова.

В Община Трън има две позиции за заместник-кметове от началото на 2018 година. Дотогава само един беше заместникът на кмета, но поради увеличилия се обем на работа се наложи разкриването на още една такава позиция.

Виж също...

Loading...