SOS приемните семейства в Брезник ще бъдат подпомогнати със средства от коледната дарителска кампания в търговска верига

Приключи коледната кампания „Тя мечтае да остане в своето семейство. Ти можеш да сбъднеш мечтата й!“, инициирана от търговска верига “Фантастико” и сдружение “SOS Детски селища”-България.

Инициативата стартира на 28 ноември 2019 година и обхвана цялата търговска верига „Фантастико“, под чиято марка развиват дейност 42 супермаркета на територията на София, Кюстендил и Елин Пелин. В периода на кампанията клиентите на “Фантастико” имаха възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев в подкрепа на SOS каузата при плащане на закупените от тях стоки на касите на супермаркетите, поясниха от “SOS Детски селища”-България.

Събраните средства са 173 525 лева и ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена грижа за децата от SOS приемните семейства на сдружението в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна, както и за децата, които са в риск да загубят закрилата на своите родители.

Виж също...

Loading...