Общинският съвет на Брезник ще решава за търг за наем на две помещения във ветеринарната лечебница

Търг за отдаване под наем на помещения, които се намират във ветеринарната лечебница на Брезник, предстои да бъде решен дали да се проведе. Това решение ще вземе Общински съвет-Брезник на първото си заседание за тази година, предаде репортер на Zapadno.com.

Търгът ще е за помещения с площ 5,88 квадратни метра и начална цена 7 лева и 23 стотинки с ДДС, което се намира на първия етаж в сградата. Другото помещение е с площ 19,35 квадратни метра и начална цена 23 лева и 80 стотинки с ДДС, което се намира на втория етаж в сградата. Помещенията не са необходими на Община Брезник или на общинските звена, става ясно от докладната, която съветниците ще разглеждат. Заседанието ще се проведе на 30 януари от 10:30 часа в малкия салон на народно читалище “Просвещение-1870”.

В края на 2019 година общински съветници разглеждаха друга докладна, свързана с ветеринарната лечебница. Тя беше във връзка с молба от “Асоциация за развъждане на брезнишка овца” – Брезник с искане за отдаване под наем на помещения за ползване. В момента “Асоциация за развъждане на брезнишка овца” използва помещение в сградата на лечебницата, стана ясно по време на заседанието на Общинския съвет.

Виж също...

Loading...