В Трън организират конкурс за рисунка на тема “Трети март – поклон и памет”, а най-добрият художник ще получи безжична колонка

Детски общински конкурс за рисунка организира трънското народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. Конкурсът е на тема “Трети март – поклон и памет”, а участие в него могат да вземат деца и ученици, съобщиха от читалището в Трън.

Творбите за участие в конкурса се събират до 24 февруари. Рисунките трябва да са на бял картон с размер А3, но няма ограничения в използваната техника. На гърба на рисунката всеки автор трябва да напише трите си имена, години и клас. Творбите, които отговарят на условията за участие, ще бъдат публикувани във Фейсбук профила на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”.

Оценяването за всяка рисунка ще става чрез гласуване с палче нагоре от потребителите във Фейсбук. Гласуването ще бъде до 16:00 часа на 2 март, а рисунката събрала най-много палчета ще бъде победител в конкурса. Голямата награда за победителя ще е безжична преносима колонка за слушане на музика. За всички останали участници ще има поощрителни награди, поясняват от читалището.

Награждаването на победителя и изложбата на всички рисунки ще се състои на 3 март в туристическия информационния център на парка при Ждрелото на река Ерма.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...