Фирма от Брезник е част от поддържането на републиканските пътища в Монтанско през следващите 4 години

Обединението ДЗЗД “ПИМ НИВЕЛ” е фирмата, която ще извършва поддържане на републикански пътища на територията в област Монтана през следващите 4 години, научи Zapadno.com.

В обединението влизат монтанските фирми “Пътинженеринг-М” АД и “Пътища М” ЕООД Монтана, както и “Нивел строй” ЕООД от град Брезник. В края на 2019 година Агенция “Пътна инфраструктура” е сключила договор с фирменото обединение за поддържане на републиканските пътища в Монтанско, които са с дължина на пътната мрежа 622 километра и 626 метра. През следващите 4 години фирменото обединение е ангажирано да извършва превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации на пътната мрежа в област Монтана, която се стопанисва от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Стойността на сключения договор е 16 400 000 лева без включен ДДС или 19 680 000 лева с ДДС. Валидността му е до 2 декември 2024 година, става ясно от регистъра на договорите за поддържане на републиканската пътна мрежа.

Фирмата от Брезник участва и в друго обединение, което е определено за поддържане на републиканските пътища в област Ямбол.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...