Първенствата и турнирите в аматьорския футбол се отлагат като мярка срещу разпространението на коронавируса

Във връзка с решенията на Министерски съвет и заповедта на министъра на здравеопазването и вследствие на предприетите мерки за ограничаване разпространението на вирус COVID-19, всички първенства и турнири в аматьорския футбол се преустановяват съобразно обстановката в страната и решенията на Националния оперативен щаб, съобщиха от Българския футболен съюз.

Срещите от Първа и Втора професионални футболни лиги ще се играят без публика, като на срещите ще се допускат само лицата от футболните клубове, пряко ангажирани и отговорни за нормалното протичане на срещите. Преустановяват се всички изисквания за Микс-зони и пресконференции след срещите, като се допускат само журналисти, оператори и служебни лица, от електронните медии с право на директно излъчване на двубоите. Допускат се оператори на клубните камери на участващите футболни клубове.

Всичките описани лица с право на достъп се вписват в списъци, които се представят в отдел „Спортно-технически“ при Българския футболен съюз за съгласуване.

Виж също...

Loading...