Семейство, което е част от сурвакарската група на село Долна Секирна, има нужда от помощ за детето си

Членове на сурвакарската група на брезнишкото село Долна Секирна имат нужда от помощ. Членовете са семейство и набират средства за лечението на двумесечния си син, научи Zapadno.com.

Детето на семейството има сериозно вродено заболяване – билиарна атрезия (недоразвити жлъчни пътища). “Проблемите започнаха скоро след раждането на моето бебче. Той пожълтя, имаше висок билирубин, кръвта му не се съсирваше… За да може да живее детето ни е необходимо спешно да му бъде направена чернодробна трансплантация.”, споделя майка му Биляна Александрова в онлайн платформата на фондация “HelpKarma“, където се набират средства за подпомагане лечението.

“Скъпи приятели, малкият юнак Марти и семейството му, част от сурвакарската ни група, имат нужда от подкрепа. Нека им помогнем!”, призоваха от сурвакарската група на Долна Секирна във Фейсбук страницата си.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи като дари средства чрез онлайн платформата на фондацията. Научете още подробности как може да се случи това като натиснете тук.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...