Полицията в област Перник работи нормално в епидемичната обстановка, но се препоръчва гражданите с временни неразположения да не посещават гишетата

Областна дирекция МВР-Перник с мерки за безопасност срещу усложнената епидемична обстановка в страната.

Въпреки усложнената епидемична обстановка в страната, обслужването на граждани от Областната дирекция продължава при повишени мерки за сигурност. Гишетата на „Български документи за самоличност“, „Пътна полиция“ и „Регистрация на моторни превозни средства“ функционират с обичайното си работно време – от 8:30 до 17:30 часа.

Осигурени са дезинфектанти и се извършва периодично почистване на помещенията и гишетата за прием на граждани. С цел опазване здравето на гражданите, желаещите да се възползват от услугите на полицията е задължително да са на достатъчно разстояние един от друг при подаване на документи, да се избягва струпването на големи групи хора и по възможност да се използват предпазни маски.

Хора, които имат временно неразположение е препоръчително да не посещават гишетата на полицията. Да се спазват всички разпоредби на здравните власти в страната.

Виж също...

Loading...