Стадионът в село Ноевци – пример за силата на истинските фенове и доброто сътрудничество между два отбора

Стадионът в брезнишкото село Ноевци определено може да бъде за пример на всички малки населени места, в които футболът все още не е само история. Това може да го види всеки, който посети стадионът, който вече е ограден, а теренът – заравнен, научи Zapadno.com.

По-рано днес теренът е бил заравнен с валяк преди предстоящ контролен мач между местния отбор “Черногорец” и “Буря” (Кошарево). “След като нашите фенове (със съдействието на кмета и финансовата помощ на сем. Атанасови) заградиха стадиона, днес той бе минат и с валяк ( благодарим за съдействието на две фирми, осъществили тази важна дейност)!!! Условията за футбол стават все по- добри!!!”, съобщиха от футболен клуб “Черногорец”, който е стопанин на стадиона. Едната от фирмите, включила се в дейностите по заравняване на терена, е от брезнишкото село Кошарево.

В края на месец януари тази година, 20 мъже от Ноевци спомогнаха за изграждането на ограда на стадиона в селото. Към днешна дата тя вече е завършена, а дължината и е около 150 метра.

Приятелският мач между двата отбора ще бъде в събота (14 март) от 14:00 часа на стадиона в Ноевци. Двата футболни клуба заедно полагат усилия за подобряване условията на стадиона.

Снимка: ФК “Черногорец” (Ноевци)

Виж също...

Loading...