Община Трън набира доброволци, които да помогнат на нуждаещите се в извънредната ситуация

Кметът на Община Трън Цветислава Цветкова отправи призив към жителите. Тя се обърна с молба към желаещите хора да се включат в кампания за набиране на доброволци, съобщиха от общинската администрация.

“Уважаеми съграждани, страната ни се намира в безпрецедентна ситуация, овладяването на която изисква личната ангажираност на всеки един от нас. Ресурсите на държавата и възможностите на общината са ограничени. Много хора имат нужда от помощ и подкрепа. Сред тях могат да бъдат и Ваши близки. Обръщам към всеки един от Вас, който има желание и възможности да помогне, да се включите в Кампанията по набиране на доброволци.”, гласи част от призива на кмета на Трън. Пълният текст на обръщението може да прочетете като натиснете тук.

Всеки, който желае да бъде доброволец може да се запише чрез електронната поща: obshtina_tran@mail.bg или като позвъни на телефон: 0888 161 655. Важно е да доброволците да посочат трите си имена, професионални умения и телефон за връзка. За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при възникване на необходимост, са осигурени необходимите предпазни средства, поясни кметът Цветислава Цветкова.

Виж също...

Loading...