Областният управител на област Перник: Лекарите и медицинските работници ежедневно изпълняват своята отговорна мисия за опазване здравето на хората

Областният управител на област Перник инженер Емил Костадинов отправи поздравителен адрес към лекарите и медицинските работници по случай двойния празник на всички работещи в сферата на здравеопазването, съобщиха от пресцентъра на Областната администрация.

В приветствието си областният управител отправя благодарността си към хората, които се грижат за здравето ни. Той поднася и адмирации към всички, които са на първа линия в борбата срещу коронавируса. Пълният текст на поздравителния адрес може да прочетете в редовете по-долу.

Уважаеми лекари,

Уважаеми медицински работници,

За мен е чест да Ви поздравя по повод 7-ми април – Световния ден на здравето и Деня на здравния работник! Празникът на най-хуманната професия е повод да изразя своите уважение и признателност към всички вас.

Благодаря за вашите професионализъм, отговорност и кураж, с които изпълнявате всеки ден своята отговорна мисия за опазване здравето на хората. Продължавайте да бъдете все така всеотдайни в нелеката битка за запазването на живота!

Адмирации към всички вас, които сте на първа линия в борбата срещу коронавируса. Поклон пред силата и смелостта ви! Желая от сърце здраве и щастие на вас и вашите семейства!

Честит празник!

С уважение:
инженер Емил Костадинов

Областен управител

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...