В аванс: Дете от Брезник отправя поздрав с великденска рисунка, която е първата в предизвикателството на брезнишкия музей

Първата творба в предизвикателството за великденски или пролетни картички и русинки, който Общински исторически музей-Брезник организира чрез страниците на Zapadno.com, вече е получена на електронната поща на институцията.

Творбата представлява снимка на рисунка, която е дело на Златина Копринкова от град Брезник. От колектива на Общинския исторически музей благодарят за изпратената първа творба. Децата с творчески умения и заложби могат да изпращат неограничен брой снимки на рисунки или картички с великденски или пролетни мотиви, които те са изобразили. Получените творби ще бъдат включени в онлайн експозиция в каналите на музея и сайта Zapadno.com, а след края на извънредното положение ще бъде направена и изложба в Брезник.

Вчера от брезнишкия музей отправиха предизвикателство към децата, които обичат или умеят да рисуват. Прочетете още по темата в публикацията: Предизвикателство от музея на Брезник към децата – нарисувайте вашата великденска или пролетна картичка, а ние ще направим изложба.

Рисунка: Златина Копринкова

Виж също...

Loading...