Горски служители от държавните стопанства в Брезник и Трън се включиха с лични средства в дарителска кампания в борбата срещу коронавируса

Югозападното държавно предприятие-Благоевград се включва в дарителската кампания на Министерството на здравеопазването в борбата срещу COVID-19. Горските служители от всички териториални поделения и централно управление на предприятието даряват лични средства в размер на 50 000 лева в подкрепа на българските медици, съобщиха от пресцентъра на Югозападно държавно предприятие.

Във връзка с призива на Националния оперативен щаб Югозападно държавно предприятие би желало финансовият ресурс да се използва за подпомагане на най-спешните нужди на болници в областите Благоевград, Кюстендил, Перник и Софийска в условията на пандемия. Дарението е преведено по сметката на Министерството на здравеопазването.

Към Югозападно държавно предприятие попадат държавните горски стопанства в общините Брезник и Трън. В края на месец март тази година стана ясно, че горските служители в държавните горски стопанства на Брезник, Трън и останалите териториални поделения към Югозападно държавно предприятие ще оказват съдействие на жители, които се нуждаят от стоки от първа необходимост.

Виж също...

Loading...