Областният управител на област Перник дари козунаци на медици, пациенти и служители в болнични заведения – СНИМКИ

На Велики четвъртък областният управител инженер Емил Костадинов дари козунаци на лекарите, пациентите и служителите в многопрофилната болница за активно лечение „Рахила Ангелова“, Специализираната болница за активно лечение на белодробни болести и Центъра за спешна медицинска помощ в Перник, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.

„Великден носи в себе си посланието за силата и тържеството на живота, духа и вярата. Тази година, по лесно обясними причини, свързваме всички тях с лекарите и медицинските работници. С този малък жест на внимание и благодарност изказвам искреното си възхищение и респект към тях.“, сподели инженер Костадинов. Той изрази убеденост, че само заедно и с нужната дисциплина ще ограничим разпространението на COVID-19.

„Благодарим за жеста и дарението на областния управител. На този светъл празник призоваваме всички да си останат вкъщи, болестта е изключително коварна, с тежки последици и висока смъртност. Единственият начин да се преборим с коронавируса е социалната изолация. До този момент правителство и всички институции се справят много добре.“, споделиха тримата директори.

 

Снимки: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...