Талантливи деца от Брезник показват, че великденските празници могат да бъдат по-пъстри – СНИМКИ

До момента 6 деца са изпратили творби за участие в предизвикателството за великденски или пролетни картички и русинки, който Общински исторически музей-Брезник организира чрез страниците на Zapadno.com.

Първата творба е изпратена от 10-годишната Златина Копринкова. След нея последваха картини на Александър Атанасов, Борислава Василева, Биянка Богданова, Владимир Атанасов и Ванина Иванова. Всичките те са от град Брезник и със своя талант показват, че великденските празници могат да бъдат по-пъстри. Картините им са получени по електронната поща на музея в Брезник в рамките на седмица.

Тази година музеят няма да организира традиционната Великденска работилница, в която участие взимат децата. Те ще бъдат част от виртуална изложба, която може да разгледате по-долу, а след края на извънредното положение ще бъдат подредени в експозиция в Общинския исторически музей.

Снимки на нарисуваните картички или картини могат да се изпращат на електронната поща на музея, която е: mmbreznik@abv.bg. Творбите могат да се изпращат до края на месец май.

Разгледайте снимки на изпратените до момента картини от младите художници:

Виж също...

Loading...