Кметът на Брезник: Нека всеки вкъщи отправи своята съкровена молитва за здраве, мир и благодат

Кметът на община Брезник Васил Узунов отправи приветствие към жителите по случай Великден.

В приветствието си, което беше разпространено на сайта на общинската администрация, кметът призовава жителите да си останат вкъщи за празника. “Нека всеки вкъщи отправи своята съкровена молитва за здраве, мир и благодат за себе си, за семейството си, за народа ни!”, споделя Васил Узунов в приветствието, което може да прочетете в редовете по-долу.

Скъпи брезничани,

В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово. Празник, който носи посланието за силата и тържеството на живота, духа и вярата. Този Великден обаче ще бъде различен, защото епидемията промени вековни традиции и неминуемо ще остави своя отпечатък върху най-големия християнски празник.

В тези дни на тежко изпитание на силата и духа, сме длъжни да изпълним сьрцата си с любов, състрадание и щедрост и да опазим здравето и живота на нас и нашите близки!

Призовавам Ви, уважаеми съграждани, нека всеки вкъщи отправи своята съкровена молитва за здраве, мир и благодат за себе си, за семейството си, за народа ни! Нека не гyбим никога вярата си в доброто и да бъдем в мислите и делата си повече човеци! Да бъдем по-добри, да прощаваме и да даряваме, и да благодарим от сърце за това, което имаме!

Пожелавам на всички Вас здраве, благополучие и светли Великденски празници!

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

ВАСИЛ УЗУНОВ

Кмет на община Брезник

Виж също...

Loading...