Футболният клуб на Ноевци с остро становище: Намираме някои решения на БФС за странни

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) критикува решението на Българския футболен съюз да не се насрочи конгрес, научи Zapadno.com.

Становището на футболния клуб от Брезнишко беше оповестено във Фейсбук. Тимът е открит противник на политиката, която се води срещу родния футбол и често не пести думи да изрази това. Прочетете какво написаха още от “Черногорец” във Фейсбук страницата си в редовете по-долу.

Днес бе взето решение за приключване на пролетния полусезон в аматьорския футбол ( с изключение единствено на ФК”Миньор” Пк). Това е нормално решение, тъй като здравето е най- важното нещо.

Намираме за странни някой други решения. Открито не подкрепяме сегашното ръководство на БФС и решението да не се насрочи конгрес е гавра. Какво пречи конгреса да е месец септември? Какво накара протакането на конгреса от месец октомври за месец юни? Отговора го знаем всички- кокала не се пуска, но заради този кокал футбола е на дъното. Бъдете здрави!!!

От футболния клуб разпространиха и линк към публикация по темата в сайта на Българския футболен съюз: https://www.bfunion.bg/news/46796/0

Снимка: футболен клуб “Черногорец” (Ноевци)

Виж също...

Loading...