Проверка на Zapadno.com: Почти всички заведения в град Брезник все още са затворени, въпреки новите условия за работа – СНИМКИ

Почти всички заведения в град Брезник останаха затворени, въпреки новите условия в заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, установи проверка на Zapadno.com. 

Обектите имат право да работят само с маси отвън, разположени на 1 метър и половина разстояние една от друга. Въпреки това любимите кафенета и ресторанти в откритите им части не посрещаха клиенти. През вчерашния ден едва две заведения бяха забелязани да очакват клиенти, а останалите все още не са готови за рестарт на бизнеса.

Zapadno.com припомня, че от 6 май на бизнес операторите стопанисващи обекти за обществено хранене (ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения и кафе сладкарници) се разреша да да работят с клиенти на откритите си търговски площи (градини, тераси и други), но при прилагане на определени противоепидемични мерки. Прочетете още по темата в публикацията: Изисквания за работа в откритите търговски площи на заведенията при спазване на противоепидемичните мерки – ПЪЛЕН СПИСЪК.

Разгледайте снимки на все още затворените и малко работещи открити търговски площи на заведения в Брезник:

Виж също...

Loading...