Проверка на Zapadno.com: Много от заведенията в Трънско очакват клиенти в откритите си търговски площи – СНИМКИ

Почти всички заведения в община Трън са готови да посрещат клиенти в откритите си търговски площи, установи проверка на Zapadno.com.

Собствениците на ресторанти и кафенета трябва да спазват определени условия, за да работят на откритите си търговски площи. Сред тях са спазване на дистанция от 1 метър и половина разстояние от всяка маса, не повече от четирима души на една маса, дезинфекция след всеки клиент, а персоналът трябва да носи маски. Дейността на бизнес операторите стопанисващи обекти за обществено хранене (ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения и кафе сладкарници) беше разрешена, но при спазване на определените от министъра на здравеопазването мерки. Прочетете още по темата в публикацията: Изисквания за работа в откритите търговски площи на заведенията при спазване на противоепидемичните мерки – ПЪЛЕН СПИСЪК.

Малко са заведенията в Трън, които не са отворили откритите си търговски площи. Въпреки това при проверката на Zapadno.com на повечето външни маси на заведения нямаше клиенти.

Разгледайте снимки на работещите открити търговски площи на заведения в Трънско:

Виж също...

Loading...