Фитнес залата в Брезник отваря врати в понеделник, брезничани отново ще ваят атлетични тела

Фитнес зала “Брезник джим” отново ще отвори врати за клиенти, които обичат да спортуват. Залата, която се намира в спортен комплекс “Чорни” в Брезник, отваря в понеделник (18 май), научи Zapadno.com.

Фитнесът, който е единственият в града, стартира своята дейност през пролетта на 2019 година. За кратко време залата се превърна в желано място за брезничани, които обичат да спортуват и гонят атлетична фигура. “Дългоочакваният момент- 18.05.20г. отново ще сме в залата 🏋️💪🦵. За хигиената педантично ще се грижим ние.”, съобщиха от “Брезник джим” във Фейсбук страницата си.

От посетителите ще се очаква да дезинфекцират ръцете си на входа, да носят със себе си втори чифт чисти обувки, който ползват само за посещение в залата, да спазват физическа дистанция, да имат готовност да изчакат, за да започнат тренировката си (или да дойдат след 30 минути например) в случай че има много посетители едновременно, става ясно още от съобщението на “Брезник джим”.

Припомняме, че фитнес залата в града затвори временно за спортуващи след като в страната беше въведено извънредно положение. Два месеца след въвеждането на извънредното положение, мярката да не се посещават фитнес зали отпадна. От 18 май се разрешава практикуването на спорт във фитнес центрове и зали за фитнес. За индивидуалните тренировки в залата се осигурява разстояние от 1 метър и половина между хората, като се допуска по 1 човек на 4 квадратни метра площ. За груповите тренировъчни занимания се допускат по 1 човек на 4 квадратни метра площ и не повече от 10 души общо, съобщиха от Министерство на младежта и спорта.

Снимка: Breznik GYM

Виж също...

Loading...