Поставиха указателни табели за териториалното начало и края на община Трън по пътя между Неделково и разклона за село Ребро

Две нови указателни табели бяха монтирани по второкласен път 63, в отсечката между общините Трън и Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Табелите бяха монтирани през вчерашния ден от работници в “УАЗ”-ка. В ранния понеделнишки следобед работниците спряха с автомобила на крайпътна отбивка в района на разклона за брезнишкото село Ребро. След това стартираха със същинската част на работата – монтиране на две указателни табели.

Указателните съоръжения са поставени до платното за движение и се намират на около километър от трънското село Неделково, което е последното населено място към община Трън в тази пътна отсечка. Табелите оказват на български и английски език началото и краят на територията към община Трън. Към съоръженията е добавен и гербът на Трън.

В района е монтирана табела и за териториалното начало на “Държавно горско стопанство-Трън”. Довчера тази табела оказваше на преминаващите, че навлизат в територията на община Трън.

Виж също...

Loading...