За строителен надзор на трайното укрепване на деформации по пътя Перник – Брезник ще се отпуснат над 115 000 лева с ДДС

96 540 лева без ДДС или 115 848 с включен ДДС са предвидените средства за строителен надзор на трайно укрепване на проявени деформации на пътното платно на републикански път 63 в отсечката Перник – Брезник, става ясно от обявление за обшествена поръчка.

Обществената поръчка е разделена на обособени позиции, сред които е и тази, която засяга ремонтните дейности по главния път в отсечката Перник – Брезник. Целта на обществената поръчка е да бъдат определени изпълнители на консултантска услуга (строителен надзор) във връзка с проектирането и строителството (инженеринга) на всяка една от обособените позиции, като в тази връзка се сключат договори за тяхното изпълнение, с оглед извършване на качествено строителство на обектите в съответствие с нормативните изисквания и спазване на договорените срокове, поясняват от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Строителният надзор за обекта по второкласен път 63 в отсечката Перник – Брезник ще трябва да се извърши за трайното укрепване на проявени деформации на пътното платно в участък с дължина 620 метра. Участъкът се намира между пернишкия квартал “Радина чешма” и пернишкото село Мещица.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...