Кметът на Брезник към децата: Изживейте своето детство безгрижно, с много мечти, смях и добри приятели!

Кметът на Община Брезник Васил Узунов отправи привествие към децата по повод 1 юни, съобщиха от общинската администрация.

Чрез приветствието си кметът на Брезник пожелава на децата да бъдат послушни, добри и да даряват близките си със своите усмивки. “Изживейте своето детство безгрижно, с много мечти, смях и добри приятели!”, апелира кметът. Какво още пожелава Васил Узунов към децата за празника може да прочетете в редовете по-долу.

Мили деца,

С радост ви поздравявам по случай Международния ден на детето – 1 юни!

Днес е най-слънчевият и жизнерадостен празник, посветен на Вас, най-скъпото и свидно за всеки човек. Бъдете послушни и добри деца, които даряват с обич своите родитепи и близки, защото няма по-голяма награда за тях от вашите усмивки и вашето слънчево утре.

От сьрце Ви желая да не ryбите детското си очарование, своята искреност и нека винаги да има спънце и обич в живота Ви! Бъдете здрави, енергични и безкрайно щастливи. Изживейте своето детство безгрижно, с много мечти, смях и добри приятели!

Скъпи родители,

Нека днес накараме нашите деца да се почувстват по-специални от всякога, нека ги накараме да се усмихват, като забравим за ден ежедневните си грижи и извикаме детското в себе си, защото то е някъде там, скрито във всеки от нас и чака да бъде потърсено.

Весел празник!

ВАСИЛ УЗУНОВ
Кмет на община Брезник

Виж също...

Loading...