Областният управител на област Перник към децата: Играйте, смейте се, учете, правете пакости, растете умни и целеустремени!

Областният управител на област Перник инженер Емил Костадинов отправи приветствие към децата по случай 1 юни, съобщиха от пресцентъра на Областната администрация.

В приветствието си губернаторът на областта се обръща към децата и апелира да не пропускат детството си. “Играйте, смейте се, учете, правете пакости, растете умни и целеустремени!”, пожелава още областният управител. Какво още отправя в своето приветствие може да прочетете в редовете по-долу.

Честит празник, мили деца!

Честит 1-ви юни, малки и големи малчугани!

Вярвам, че всеки ден от календара е ваш. С всички уроци, усмивки и сила, която ни давате! Бъдете здрави, щури и не пропускайте нито един миг от най-прекрасния период в живота си – детството! То излита твърде бързо, а голяма част от него прекарваме в мечти и планове да сме “големи”. Каквито сме цял живот после! Затова – играйте, смейте се, учете, правете пакости, растете умни и целеустремени!

Честит празник и на всички родители, защото децата ни са нашето бъдеще! Хоризонт, който зависи от всеки ден, всяка емоция, всяка ценност, от дома и семейството! Поздравявам ви за всички грижи, обич и търпение, с които отглеждате децата си!

Инженер Емил Костадинов
Областен управител

Колаж: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...