Продажбата на билети за моноспектакъла на Шкумбата в Брезник стартира, а бройките са ограничени

Любители на Димитър Туджаров – Шкумбата и комедийното му творчество вече могат да си закупят билети за предстоящия моноспектакъл “ШегоУбийци”, който ще бъде представен в град Брезник през следващата седмица, научи Zapadno.com.

Билети могат да се закупят от касата на народно читалище “Просвещение-1870”, където ще се състои моноспектакъла. Над 200 са наличните билети за предстоящото комедийно събитие. Капацитетът на седящите места в големия салон на читалището ще бъде наполовина, за да се спазят противоепидемичните указания и препоръки за защита на служителите и мерки за безопасност на публиката, разпоредени от Министерство на културата и са в изпълнение на заповедите на министъра на здравеопазването. Това означава, че от 450 седящи места от зрители ще могат да се използват само половината. Закупените от зрители билети няма да са с ред и място, както е обикновено при постановки и други събития в големия салон на читалището. Всеки зрител ще трябва да заеме мястото си като остави празен стол преди и след него, поясниха за Zapadno.com от читалището.

Припомняме, че на 22 юни (понеделник) от 19:30 часа в големия салон на читалището ще започне моноспектакълът “ШегоУбийци” на Димитър Туджаров – Шкумбата. С него за първи път Шкумбата ще изнесе свое комедийно шоу пред публиката в град Брезник. Прочетете още по темата в публикацията: За първи път Шкумбата пристига в Брезник, за да разсмее брезничани с моноспектакъла си “ШегоУбийци”.

Снимка: народно читалище “Просвещение-1870”

Виж също...

Loading...