На събранията на ГЕРБ в Брезник и Трън общинските структури получиха добра оценка от представители на партията на областно и национално ниво

На среща с актива на политическа партия ГЕРБ в общините Трън и Брезник общинските ръководства на политическата сила анализираха изборните резултати от двата вота през 2019 година – за членове на Европейския парламент и местните избори, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-Перник.

Събранията бяха уважени от представители на политическа партия ГЕРБ на областно и национално ниво. Те изразиха своето удовлетворение от постигнатите резултатите в двете общини, където ГЕРБ отново е първа политическа сила, но и не скриха, че само след година ни очакват още два не по-малко важни избора, които ще определят посоката, в която ще продължи да се развива страната ни.

Общинските ръководители в Трън и Брезник представиха отчет на резултатите от изминалите избори и проведените мероприятия през последната една година, както и анализ на актуалната обстановка в двете общини. Те благодариха на всички членове и съмишленици на политическа партия ГЕРБ за гласуваното доверие и си пожелаха и занапред резултатите да бъдат все така добри.

Виж също...

Loading...