Регионална инспекция по околна среда и води-Перник се обединява със столичната структура на МОСВ, но ще разполага с изнесен офис

Регионална инспекция по околна среда и води-Перник се обединява с Регионална инспекция по околна среда и води-София. Тази промяна се случва съгласно изменението и допълнението на Правилника за устройство на дейността на регионалните инспекции по околната среда и водите, който е публикуван в брой 54 на “Държавен вестник” от 16 юни 2020 година, съобщиха от Регионална инспекция по околна среда и води-Перник.

Обединената регионална структура на Министерство на околната среда и водите – Регионална инспекция по околна среда и води-София ще отговаря за политиките по околната среда и координация на контролната дейност в Столична община, Антон, Ботевград, Божурище, Горна Малина, Годеч, Долна баня, Драгоман, Елин Пелин, Етрополе, Ихтиман, Копривщица, Златица, Костенец, Костинброд, Мирково, Пирдоп, Правец, Самоков, Своге, Сливница, Чавдар, Челопеч, Перник, Брезник, Трън, Ковачевци, Земен, Радомир, Кюстендил, Трекляно, Невестино, Бобов дол, Сапарева баня, Дупница и Бобошево. Регионална инспекция по околна среда и води-София ще има изнесен офис в град Перник, като адресите за кореспонденция ще бъдат два. Подробности за двата адреса и телефони за кореспонденция може да откриете като натиснете тук.

Снимка: pixabay.com

Виж също...

Loading...