В редиците на футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) влязоха двама нови играчи, от които единият е юноша от “Миньор”

Двама нови играчи са картотекирани във футболен клуб “Черногорец” (Ноевци). Те са част от футболния тим от тази година, научи Zapadno.com.

Единият от двамата играчи е Денис Асенов, който е с родословни корени от село Ноевци. Той е и юноша от състава на “Миньор” (Перник). Другият нов играч също е от град Перник. “Запазихме състава от миналата година с изключение на Антонио Александров, който напусна. Другите момчета си останаха.”, поясниха от футболен клуб “Черногорец”.

До момента отборът е изиграл 8 контролни мача, въпреки че тази пролет футболно първенство не се състоя. Очаква се в края на лятото стадионът в Ноевци да е домакин на детски футболен турнир, който ще се организира по одобрен проект по Договора за сътрудничество между „Асарел-Инвестмънт“ и Община Брезник. Прочетете още по темата в публикацията: Футболният клуб в Ноевци получи подкрепа за идеята да възроди детския турнир на името на значима личност за местния футбол. Провеждането на спортното събитие ще зависи от ситуацията в страната в края на летния сезон.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...