Полицаи влизат в 10 брезнишки и трънски села, за да се срещнат с местното население

Срещи на представители на реда с местни жители в малките населени места в общините Брезник и Трън ще се проведат през месец юли, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник.

Целта на срещите между полиция и местни жители е противодействие на конвенционалната престъпност. Предвидените по график срещи през месец юли ще обхванат 5 села на територията на община Брезник и още 5 малки населени места в Трънско.

На 2 юли полицейските инспектори ще посетят трънските села Бераинци, Бусинци, Радово, Студен извор и Вукан. Срещите с местни жители ще се осъществяват с начални часове: 10:30, 11:30, 13:30 и 15:30 часа.

На 13 юли е предвидено да бъдат посетени жители в брезнишките села Долна Секирна, Горна Секирна, Станьовци, Банище и Кошарево. Началните часове на срещите ще бъдат: 10:00, 11:00, 13:00, 14:00 и 15:00 часа.

При възможност в срещите ще участват представители на Районните служби “Пожарна безопасност и защита на населението” в Брезник и Трън. По време на мероприятията трябва да се използват лични предпазни средства като защитни маски, ръкавици, дезинфектанти и други.

Виж също...

Loading...