Ремонти на ревизионни шахти в градовете Брезник и Трън ще струват малко над 2 300 лева

Доставка и монтаж на водомери за нуждите на абонатите на ВиК в общините Брезник и Трън е разписано в подробната инвестиционна програма за инвестиции в активи и съоръжения, публична държавна и публична общинска собственост през 2020 година, които гарантират разпределението на задължителното ниво на инвестиции по сключения договор с Асоциацията по ВиК за област Перник, научи Zapadno.com.

За Брезник е заложено доставка и монтаж на водомери на стойност общо 3 938 лева. Освен това са предвидени реконструкции на резервоари, които са публична общинска собственост, за обща стойност 4 850 лева. В инвестиционната програма е заложено още реконструиране на 5 броя ревизионни шахти по улица “Борис Антов” в град Брезник, за което се отпускат 1 530 лева.

За Трън е предвидено реконструиране на довеждащ водопровод, за което са заложени 1 195 лева. За реконструкция на резервоари са предвидени 2 649 лева, а за ремонт на вътрешна водопроводна мрежа – 1 008 лева. Сумата за доставка и монтаж на водомери е 400 лева, а други 810 лева са предвидени за реконструкция на 3 броя ревизионни шахти по улица “Петко Д. Петков” в град Трън.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...