Бригада “Нов дом – Брезник” сбъдна мечтата на семейство в крайна нужда – СНИМКИ

Брезник вече има своя еквивалент на телевизионното предаване “Бригада Нов дом”. Но вместо телевизионна водеща, бригада техници, мебелисти, шпакловчици и други професионалисти в различни сфери, вариантът от град Брезник е представен от екип доброволци с много благородност и желание да помогнат, дарители и майстори. Техните сили и средства се обединиха, за да помогнат на семейство в крайна нужда. Няколко месеца след началото на инициативата домът на семейството вече е обновен, съобщи за Zapadno.com един от инициаторите.

В дома на семейството е извършен освежителен ремонт и са доставени домашни електроуреди, легла, мебели и други вещи. На обекта са работили Светли Свиленов и още двама майстори от град Дупница също са се включили срещу символично заплащане. С част от набраните през последните месеци дарени средства са заплатени непогасени сметки за електроенергия. Жилището е обновено в рамките на 2 дни с помощта на децата, които го обитават. След извършения ремонт са изнесени купчини с отпадъци, които предстои да бъдат извозени. Сбъдната е и мечтата на едно от децата – да спи в детски чаршафи с ликове на Монтгомъри “Светкавица” Маккуин от едноименния анимационен филм.

Всичко това, което може да разгледате по-долу (от първоначалния вид на жилището, през ремонтните дейности и до крайния резултат) е факт благодарение на много физически лица, фирми и институции от град Брезник, страната и чужбина.

Разгледайте крайният резултат в снимките, които Вероника Миткова предостави за читателите на Zapadno.com:

Виж също...

Loading...