За битовата престъпност в 9 села в Брезнишко и Трънско ще се проведат разговори между полицията и местните през месец август

Мобилни полицейски екипи ще посетят жителите на малки населени места в общините Брезник и Трън, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник.

Срещите ще се проведат през месец август по предварително изготвен график. Целта на срещите между полиция и местни жители е противодействие на конвенционалната престъпност. На 18 август полицейски екипи ще посетят брезнишките села Слаковци, Сопица, Велковци, махала “Палилула” в село Велковци и Ноевци. Срещите ще се състоят в административните сгради на населените места с начални часове (по изписването на населените места по-горе): 9:30, 10:30, 11:30, 13:30 и 15:30 часа.

На 24 август пък ще бъдат посетени трънските села Забел, Главановци, Насалевци и Рани луг. Полицейските инспектори ще разговарят с местните в административните сгради или на централни места в селата. Началните часове на срещите ще бъдат по изписването на населените места по-горе): 10:00, 11:00, 13:30 и 15:30 часа.

Виж също...

Loading...