Капитанът и футболист на “Балкан” (Банище) взеха участие в демонстрационен мач на звездите в Перник

Единственият представител на община Брезник в Асоциацията по мини футбол за област Перник – футболен клуб “Балкан” (Банище), взе участие в провелия се снощи мач на звездите, научи Zapadno.com.

Мачът се изигра на стадиона в пернишкия квартал “Проучване”. Представители на отборите в Асоциацията по мини футбол за област Перник премериха сили в демонстрационния мач на звездите. “Вчера приключи първото по рода си първенство на българската асоциация по мини футбол за област Перник, в което взехме участие и ние. Организаторите бяха направили шоу програма с демонстративен мач на звездите – западна и източна конференция, в който взеха участие от всеки отбор по един състезател.”, съобщиха от футболен клуб “Балкан” (Банище).

Футболен клуб “Балкан” (Банище) беше представен от футболиста Петър Петров. Интересна подробност е, че капитанът на “Балкан” (Банище) Захари Крумов бе един от двамата треньори по време на спортното събитие. След приключване на демонстративния мач се пристъпи и към награждаване на състезателите и голямата награда – шампионската купа, поясниха от футболния клуб на брезнишкото село Банище и благодариха на организаторите.

Снимки от провелото се спортно събитие може да разгледате във Фейсбук профила на футболен клуб “Балкан” (Банище).

В колажа са използвани снимки на футболен клуб “Балкан” (Банище)

Виж също...

Loading...