Кметът на Брезник и областният управител провериха ремонтите по пътя за Трън, които ще приключат скоро – СНИМКИ

Продължава укрепването на пътното платно по второкласен път 63 в участъка при 23-ти и 24-ти километър в община Брезник, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Zapadno.com припомня, че ремонтни дейности по пропадане на платното за движение по второкласен път II-63 в отсечката Брезник – Трън се извършват от средата на месец юни. В тази връзка областният управител инженер Емил Костадинов и кметът на община Брезник Васил Узунов направиха инспекция на обекта. „Укрепителните дейности са на стойност 500 000 лева. Средствата са отпуснати от държавата. Най-добрите мерки в безопасността на движението е здравата настилка. С възстановяването на трасето ще бъдат избегнати опасни ситуации за водачите на пътя“, сподели инженер Емил Костадинов.

Изпълнението на проекта трябва да приключи до 15 август. Ремонтните дейности се извършват от Областно пътно управление-Перник и включват изграждане на специална пилотна система и подпорна стена. Прочетете още по темата в публикацията: Пропадане на пътя между разклоните за няколко брезнишки села ще бъде ремонтирано с пилотно-анкерна система.

Разгледайте още снимки от инспекцията на ремонтните дейности:

Снимки: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...