По пътя от Брезник за София, през Божурище, ще бъде създадена временна организация на движението

Пътуващите от град Брезник за София, през община Божурище, ще трябва временно да преминават по нов маршрут, научи Zapadno.com.

Временна организация на движението на моторни превозни средства ще бъде създадена в района на град Божурище, където преминава отсечката от Брезник за София. От 17 до 23 август, включително, ще бъде затворен за преминаване железопътният прелез в Божурище. Затварянето е във връзка с извършван от Национална компания “Железопътна инфраструктура” основен ремонт, поясниха от Община Божурище.

Автомобилният трафик ще бъде пренасочен през републикански път І-8 София – Калотина, като за град Божурище автомобилите ще следва да преминават през изцяло обновения и ремонтиран надлез при Пролешко ханче, където трябва да обърнат движението и да влязат в града през пътен възел на булевард “Европа” при “Милмекс”. Излизането от град Божурище в посока София ще се осъществява посредством десен завой от пътен възел на булевард “Европа” при “Милмекс”, добавиха от общинската администрация.

Виж също...

Loading...