Ловно-рибарската организация в Брезник проведе 40-то юбилейно отчетно-изборно събрание

Юбилейно 40-то отчетно-изборно събрание на ловно-рибарско дружество “Сокол”-Брезник се проведе по-рано днес. Участие в него взеха над 40 души от ловно-рибарските дружинки в общината. Официален гост на събранието беше главният секретар на националното ловно-рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” Даниел Тошков, предаде репортер на Zapadno.com.

Отчетно-изборното събрание се състоя на стадиона в град Брезник, за да се спазят противоепидемиологичните мерки и изисквания на здравните власти. Откриването на събранието бе направено от председателя на ловно-рибарско дружество “Сокол”-Брезник доктор Валери Величков. Преди приемането на дневния ред и представяне на докладите беше избрано ръководство на събранието със състав от трима души. След приемане на ръководството бяха избрани председатели и членове на Комисии.

Пред ловците и риболовците бяха представени отчетите на Управителния съвет на ловно-рибарското дружество за 2019 година, на контролно-ревизионната комисия и други точки, включени в дневния ред.

Очаквайте на страниците на Zapadno.com още подробности от събранието на ловците и риболовците в Брезнишко.

Виж също...

Loading...