За безработните младежи в Трън ще отвори шатра на площада, която да им помогне в търсенето на работа

Информационна шатра на проект “Готови за работа” на Агенцията по заетостта ще бъде разположена в град Трън на 18 септември (петък), съобщиха организаторите.

Целта на проекта е да подкрепи и подпомогне младежите, които не учат и не работят. Чрез проекта младежите могат да намерят работа и да се реализират по предпочитана от тях професия. Събитието в Трън се организира от “Бюро по труда”-Перник и филиала на дирекцията в града.

На информационната шатра в Трън безработните младежи до 29 години, които не учат, както и заинтересованитр лица могат да се запознаят с проект “Готови за работа”. Служители на дирекция “Бюро по труда”-Перник ще разясняват за възможностите за включване в различни дейности с цел да се стимулира активността на младежите при намиране на работа и трудовата им реализация на пазара на труда.

Шатрата ще бъде разположена на площад “Владо Тричков” от 10:00 до 13:00 часа. Проектът “Готови за работа” е финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, поясниха организаторите.

Виж също...

Loading...