Шкумбата в Брезник: Заради коронавируса е много по-трудно да разсмееш човек – ВИДЕО

Комикът Димитър Туджаров – Шкумбата представи своя моноспектакъл “ШегоУбийци” пред публиката в град Брезник. Спектакълът се състоя в големия салон на народно читалище “Просвещение-1870” и бе първото събитие на сцена от началото на коронавирусната пандемия. Това беше и първото участие на комика пред брезнишката публика, предаде репортер на Zapadno.com.

Шкумбата изнесе над едночасова програма за жители и гости на Брезник, която включваше скечове, вицове и песни. Публиката в залата не пестеше аплодисментите си след всяка представена смешна ситуация или песен. По време на своя моноспектакъл комикът представи най-новата си авторска песен, в която осмива злободневни теми от ежедневието, сред които и тази с пандемията от коронавируса COVID-19.

Обичаният от поколения българи шоумен нескрито е противник на масовата истерия, която се създава покрай коронавируса. На сцената, но и в специално интервю за аудиторията на Zapadno.com, Шкумбата засегна темата. В типичния хумористичен стил той обясни каква е приликата между COVID-19 и баджанака. “Някои го имат, други ще го имат, а трети никога няма да разберат, че са го имали.”, каза Шкумбата. В компанията на публиката в Брезник той се е чувствал като у дома си. “Хората реагираха навреме, смееха се на всичко. А това на нас, хората, които се занимаваме с усмивки ни дава сила и ни отваря, за да можем да работим от сърце. Такава беше и тази вечер.”, каза още той и благодари на присъстващите в залата.

За Шкумбата коронавирусът е използван много хитро от хората с огромни капитали, за да направят пари на гърба на обществото. “Страховата невроза и това, което насаждат чрез медиите убива някои хора, директно ги убива. Дано някога спре, пък да ги видим какво ще измислят след това.”, каза още Шкумбата. На въпрос дали пандемията от коронавируса засегна смехът на хората в залите, той отговори: “В началот беше стрес. В началото нас ни забраниха. Това е един от първите ми концерти в зала, защото ги бяха забранили. То все още някои театри не работят, но те засегнаха хората, защото ги стресираха. Много по-трудно е сега да разсмееш човек, защото той трябва да преодолее това, което го гледал и чул от сутринта – болни толкова, излекувани толкова. Това се натрапва всяка сутрин и човекът пристига негативен, с такова настроение пристига. И ти си длъжен да стигнеш донякъде, след което той да се освободи, за да може да се смее. Много по-трудно стана за смеха.”, каза Шкумбата пред камерата на Zapadno.com.

Целият разговор с Шкумбата може да видите във видеото, което камерата на Zapadno.com засне:

Виж също...

Loading...