Певицата Ива Давидова за сватбата си в Църногорския манастир: Бързо организирахме нещата и не се улашихме от коронавируса

Фолклорната изпълнителка Ива Давидова, която възпя безводието в родния Перник, сключи брак с любимия си мъж само преди няколко седмици. Сватбата им се състоя в Църногорския манастир над брезнишкото село Гигинци, съобщи радио “Благоевград“.

“Сватбата мина чудесно. Добре, че са снимките сега да видим как сме си изкарали, защото адреналинът е много висок, емоциите са прекрасни. Ние с Димо сме малко емоционални. Обичаме нещата да се случват на момента. Много бързо организирахме нещата. Просто така го почувствахме. В никакъв случай не се улашихме от коронавируса. Много бързо взехме решението, че ще вдигаме сватба. Преминахме през всичките неуредици в държавата. Един ден имаше забрани, един ден – нямаше забрани за събиране на обществени места. Това беше една игра на нерви“, сподели Ива Давидова в ефира на радио “Благоевград”.

Въпреки препиятствията сватбата се случва в Църногорския манастир. Ива и семейството и взимат всички мерки за безопасност предвид коронавируса. Какво още сподели певицата за сватбата, може да чуете в запис от предаването “Семейно парти” като натиснете тук.

Снимка: Ива Давидова

Виж също...

Loading...