Предстоящо футболно дерби в Брезник: Отборът на “Чорни” ще изиграе мач с “Черногорец” (Ноевци) в края на месеца

Програмата за мачовете на отборите от Брезнишко и Трън, които се състазават в Регионална футболна група “Запад” за предстоящия полусезон е изготвена, става ясно от информация от Областния съвет на БФС-Перник.

Футболно дерби между отборите на “Чорни” и “Черногорец” е насрочено във 2-ри кръг на групата. Мачът ще се играе на стадиона в град Брезник в неделя (27 септември) от 17:00 часа. В същия ден отборът на “Буря” (Кошарево) ще приеме на стадиона в Ноевци “Вихър” (Елов дол). Мачът ще е от 14:30 часа. Почти няколко часа по-късно отборът на “Ерма” ще очаква на стадиона в град Трън тима на “Дружба” (Мещица).

В 5-ти кръг на групата е определено друго футболно дерби, което ще е между футболистите на “Ерма” и “Буря”. Мачът ще се играе на стадиона в Ноевци на 18 октомври (неделя) от 16:00 часа. Дербита между отбори от Брезнишко и тимът на град Трън ще има и през следващите два кръга. В последния 9-ти кръг на Регионална футболна група “Запад” се очертава интересен двубой между “Буря” и “Черногорец”. По програма срещата между двата отбора е насрочена за неделя (15 ноември) от 11:00 часа на стадиона в Ноевци.

Датите за отложените мачове в Регионална футболна група “Запад” за предстоящия полусезон са 21, 22, 28 и 29 ноември.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...