Училището на Брезник се включи с атрактивност в инициатива за активен живот – ВИДЕО

Брезнишкото средно училище “Васил Левски” показа уникални видеоклипове, свързани с инициативата “Нестле за ЖИВЕЙ АКТИВНО!”, видя Zapadno.com.

Инициативата в община Брезник се проведе вчера, когато в два лъча бяха организирани пешеходни разходки. Единият лъч започна от стадиона в град Брезник, през местността “Гребен”, телевизионния ретранслатор, пречиствателната станция на “Водоснабдяване”-Брезник и до крайната точка на стадиона. Участие в обиколката взеха ученици и учители от средно училище “Васил Левски”. Кадри от инициативата бяха заснети и монтирани на клип, който училището разпространи във Фейсбук. Видеоклипът е дело на Никола Сергеев и Радослав Евтимов.

Паралелно с пешеходната обиколка, ученици и учители направиха атрактивен флашмоб с изписване на думите “ЖИВЕЙ АКТИВНО”. Флашмобът е заснет от дрон и показан в кратко видео. Ръководството на училището благодари на ученици и учители за отличната организация.

Инициативата “Нестле за ЖИВЕЙ АКТИВНО!” е най-голямата национална инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот.

Вижте видеата, с които училището в Брезник показва как участва в “Нестле за ЖИВЕЙ АКТИВНО!”:

Виж също...

Loading...