Футболен клуб “Чорни” прекъсна победната серия, но не се даде на отбора на “Дружба” (Мещица)

Първо равенство от началото на полусезона реализира футболен клуб “Чорни” (Брезник). Вчерашният мач срещу отбора на “Дружба” (Мещица) завърши с резултат 1 : 1, съобщиха от брезнишкия футболен клуб.

Това е първият случай, в който футболистите на “Чорни” не успяват да надделеят над противниковия отбор от началото на настоящия футболен полусезон. В предишните два мача отборът на град Брезник убедително победи два емблематични футболни клуба в групата – “Черногорец” (Ноевци) и наскоро възродения “Димитровец” (Ковачевци).

Вчерашното дерби на върха се изигра на стадион “Димитровец” в село Ковачевци. На този терен тимът на “Дружба” временно провежда домакинските си мачове, поради ремонт на стадиона в Мещица. “През първото полувреме поведохме след гол красавец на Николай Ангелов! Второто полувреме домакините наложиха надмощие, без особени чисти положения пред нашата врата, но при едно от многото центрирания “Дружба” успя да изравни след гол с глава! До края на мача “Чорни” изпусна три сто процентови положения, като след 85 минута вратарят на Мещица и два пъти гредата ни лишиха от победата!”, съобщиха от футболен клуб “Чорни” след провелия се вчера мач.

Кадър: футболен клуб “Чорни” (Брезник)

Виж също...

Loading...