Слагат гранитогрес в тоалетните на Община Трън, а плащането на данъци ще бъде улеснено в нова по-уютна сграда

На 28 август са сключени договорите по обществената поръчка за ремонти на сгради собственост на Община Трън по четири обособени позиции, предаде репортер на Zapadno.com.

Основен ремонт е наречена подмяната на дограма и врати в сградата, в която се предлагат социални услуги от резидентен тип. За целта ще бъдат платени 104 482 лева с ДДС за 5-камерен пакет PVC дограма.

Основен ремонт и преустройство предстои и на първия етаж от административна сграда на Община Трън, което ще струва 49 906 лева. Там дограмата ще е алуминиева в цвят златен дъб, ще има окачени тавани и LED осветление.

Гранитогрес ще се поставя в тоалетните на общинарите на първия и втория етаж от сградата. Ще бъдат ремонтирани стените, сменени вратите и мивките в помещенията за лична хигиена, като всичко това ще струва под 15 000 лева (14 995 лева с ДДС).

Малко повече от четирите тоалетни ще струва сериозно преустройство на новата сграда, в която ще се плащат местни данъци и такси. 19 928 лева от парите на данъкоплатците ще отидат, за да се осигури удобна и уютна среда за внасянето на налозите от местните жители. Ще се зазиждат прозорци, ще се вдигат колони, ще се прави топлоизолация и ще се поставят нови водосточни тръби.

Виж също...

Loading...