Фотографии на трънчанката Виктория Крумова ще красят календара на Областна администрация-Перник за 2021 година

Четири фотографии на трънчанката Виктория Крумова ще красят страници от годишния календар на Областна администрация-Перник за 2021 година. Нейни снимки са сред събралите най-много харесвания фотографии, които участваха в онлайн конкурса „Магията на област Перник“ на държавната управа за област Перник, предаде репортер на Zapadno.com.

Виктория Крумова е добре позната на своите съграждани в родния Трън. Фотографията е едно от хобитата, с които тя се занимава през свободното време. Преди 2 години трънчанката представи втора самостоятелна изложба в читалището на Трън, която бе под надслов “Преди всичко България”. Тогава бяха показани над 70 фотографии, заснети от Виктория Крумова.

По-рано днес Областна администрация-Перник обяви, че четири нейни фотографии са сред избраните от гласувалите хора във Фейсбук страницата на институцията. “С най-много харесвания – 1107 ,се нарежда снимката на Виктория Крумова, която е запечатила Ждрелото на река Ерма – оцветено от четката на есента. Второто място отново се заема от същия автор с 884 харесвания. Снимката показва кътче, изпъстрено с пролетно ухание на спокойствие, в село Лешниковци, община Трън.”, поясниха от пресцентъра на Областна администрация-Перник. На 6-то място с 439 харесвания се нарежда друга снимка, направена от трънчанката. На нея тя е запечатала скалния параклис “Света Петка” в Трън. Четвъртата снимка на Виктория Крумова, събрала 229 харесвания от потребители във Фейсбук, се нарежда на 12-то място в конкурса. Фотографията показва единият от двата язовира в община Трън – водоемът “Ярловци”.

Сред фотографиите, които ще бъдат включени в конкурса е пейзажна снимка от връх Руй. Снимката е направена от 11-годишната Ивайла Исаева от Трън. Нейната фотография заема 5-то място с 674 харесвания. На 8-мо място с 299 харесвания пък е снимка на язовир “Слаковци” в Брезнишко. Автор на фотографията е Симеон Богданов.

“Избраните снимки ще бъдат представени на специална изложба, на която фотографите ще бъдат удостоени с грамота от областния управител инж. Емил Костадинов. Той сърдечно благодари на всички участници за проявената инициативност и изпратените снимки с приказни моменти.”, съобщиха още от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

12-те фотографии, събрали най-много харесвания в конкурса „Магията на област Перник“, може да разгледате във Фейсбук страницата на Областна администрация-Перник като натиснете тук.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...