В Трън са готови да посрещнат зимата, ремонтите по улици продължават и се очаква да приключат до средата на ноември – СНИМКИ

Приключват всички довършителни работи по изолацията на сградата на детската градина в Трън, информира кметът на общината Цветислава Цветкова. Тя поясни, че е подменен котелът на детската градина на пелети и е осигурено достатъчно количество за отоплението на децата, пише вестник “Съперник“.

Училището продължава да се отоплява на нафта, като засега е заредено също с достатъчно гориво. Социалните заведения също са снабдени с отопление за зимата. Така че Община Трън, в общи линии, е готова за зимата.

На въпроса – приключиха ли ремонтите на улиците, които започнаха през лятото, кметът на пограничната община поясни: “Имаме за довършване още малко по ремонта на някои улици със средствата, отпуснати ни от ДФ “Земеделие”. Основните ремонти са приключили и на някои места вече започна асфалтиране на пътното платно. По капиталовите разходи имаме още малко довършителни работи по 2 – 3 улици. Но времето е благоприятно и смятам, че най-късно до средата на ноември ще приключим напълно навсякъде. Всички обекти, които са включени в капиталовите разходи и бяхме заложили за изпълнение тази година, сме реализирали”.

Специално за читателите си Zapadno.com засне до каква степен са извършени ремонтите по част от улиците в града. Фотографии, заснети преди седмица може разгледате по-долу.

Виж също...

Loading...