За ремонти на мостове в Трънско ще се отпуснат до 132 хиляди лева

Стартира обществена поръчка за изготвянето на технически проекти за ремонта на 6 мостови съоръжения. Въз основа на тях след това ще се възлагат строителните работи. Търгът е разделен в 5 обособени позиции, сред които са включени обособени позиции за ремонт на 3 мостови съоръжения на територията на община Трън, съобщиха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Четвъртата от петте обособени позиции е за проектиране на ремонта на мост над река Вуканска при 5-ти километър на третокласен път 637 в отсечката Вукан – Пенкьовци, в района на трънското село Вукан. Съоръжението е с дължина 11 метра. Индикативната стойност на поръчката е 50 хиляди лева без ДДС или 60 хиляди лева с ДДС.

Петата обособена позиция е за проектиране на ремонта на два моста на третокласен път 637 в отсечката Вукан – Пенкьовци. Единият мост преминава над река Ерма, след кръстовището с второкласен път 63 в отсечката Трън – Стрезимировци при километър 0 на третокласен път 637. Съоръжението е с дължина 45 метра. Вторият мост преминава над дере Видрар при 20-ти километър на третокласен път 637, в района на трънското село Видрар. Дължината на съоръжението е 13 метра. Индикативната стойност на поръчката е 60 хиляди лева без ДДС или 72 000 хиляди лева с ДДС.

Снимки: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...