Областният управител с признание към мъжете и жените, които денонощно работят в полза на обществото в област Перник

Областният управител на област Перник инженер Емил Костадинов отправи поздравление по случай Архангеловден, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.

На 8 ноември се отбелязва Архангеловден, който е и празник на българската полиция. “По този повод искам да изкажа своето признание към мъжете и жените, които денонощно работят в полза на обществото, пазят ни и осигуряват спокойствието на област Перник.”, казва областният управител инженер Емил Костадинов. Какво още отправя той като приветствие може да прочетете в редовете по-долу.

Уважаеми жители на област Перник, скъпи приятели, на днешния ден Православната църква чества един от най-големите есенни християнски празници – Архангеловден.

По този повод приемете моите най-искрени пожелания за здраве, късмет и благоденствие. На всички именици желая да носят името си с гордост, защото то е символ на сила, почтеност, доброта и упоритост! Днешният ден се отбелязва също като професионалния празник на българската полиция. По този повод искам да изкажа своето признание към мъжете и жените, които денонощно работят в полза на обществото, пазят ни и осигуряват спокойствието на област Перник.

В последните тежки месеци на пандемия българските полицаи съдействат на хората от първа линия и помагат за опазване на здравето ни.

Нека Св. Архангел Михаил закриля вас и вашите семейства! Честит празник!

инж. Емил Костадинов
Областен управител

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...